2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Önceden Kazanılmış Yeterliliklerin Tanınması

Sınav Duyurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Önceden Kazanılmış Yeterliliklerin Tanınması sınav başvuruları şahsen veya @subu uzantılı e-mail adresi üzerinden gönderilen dilekçe ile yapılacaktır.. Müracaatlar bölüm sekreterliklerine yapılacaktır.  Sınavlar örgün olarak akademik takvimde ilan edilen tarihlerde yapılacaktır.  Bir öğrenci bir sınav döneminde en fazla 15 AKTS krediyi aşmayacak kadar ders için sınava başvurabilir.

Başvuru Tarihleri

29 Ağustos-02 Eylül 2022

Başvuruların değerlendirilmesi, sınav programlarının ve türlerinin birim web sayfalarından İlanı:

05 Eylül 2022

Sınav Tarihleri

06-07 Eylül 2022

Sınav Sonuçlarının Açıklanması

08 Eylül 2022

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

• Dersler için; yetkili eğitim kurumlarından veya kamu kurumlarından alınmış konu ile alakalı Eğitim Sertifikası,
  • Staj ve İşletmede Mesleki Eğitim için; işyerinde yapılan çalışma sırasında hazırlanmış portfolyo veya bölüm tarafından belirlenmiş formatta hazırlanmış staj defteri. Öğrenci, kazanımlar süresince ilgili iş yerinde Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlı olarak bulunduğunu belgelemeli ve başvurusunda kazanmış olduğu bilgi, beceri ve yetkinlikleri elde ettiği faaliyetleri, çalışma-eğitim süreleri işyerinin yetkilisi tarafından onaylanmış belgeler ile sunmalıdır.

Açıklama: Staj, İşletmede Mesleki Eğitim, Yabancı Dil ve Bilgi Teknolojileri ve Kodlama dersleri 15 AKTS kredi kapsamı dışındadır.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız

Başvuru için iletişim adresleri:

BÖLÜM/PROGRAM:

Ferizli MYO Tüm Bölüm / Programlar