YAZ STAJI (ZORUNLU STAJ) DUYURUSU

Staj yapılabilecek dönemler;
I. Dönem  :       6 Temmuz - 14 Ağustos

II. Dönem :  A) 3 Ağustos - 11 Eylül (Yazokulunda ders almayıp haftada 5 tam gün staja gidenler için)

B) 3 Ağustos - 18 Eylül (Yazokulunda bir gün ders alıp 4 gün staja gitmek şartıyla)
*Yukarıdaki şartlara uymak kaydıyla herhangi bir tarihi seçip stajınızı yapabilirsiniz.

Staj evrak süreci;
1. Staj Kabul formunu ve Staj Defterini aşağıdaki linklerden indirip çıktı alabilirsiniz.
2. Staj kabul formunuzu (öğrenci kısmını) doldurup imzalayınız. Bilgisi eksik, İmzasız ve Sigortalılık durumu işaretli olmayan hiçbir form dikkate alınmayacaktır.
3.
Staj kabul formunu staj yapacağınız yerin işletme veya kurum yetkilisine doldurtup kaşe veya mühürlettikten sonra imzalattırın.
4. Staj kabul Formunu renkli bir şekilde taratıp ilgili hocanıza mail yoluyla iletiniz ve evrakın aslını kargo veya posta yoluyla ivedi bir şekilde okula ulaştırınız.

5. Staj Defterinizi staj sınavına hazır şekilde geldiğinizde teslim edeceksiniz.