1

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu (MYO), 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı'na coşku dolu etkinliklerle başladı. Öğrencilerin okula hızlı bir şekilde adapte olmalarını sağlamak amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi. SUBÜ'nün geleneksel hale getirdiği ilk ders etkinliklerinde, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Oğuzhan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Semih Güngör ve Karagöl Çiftliği Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Maden gibi önemli isimler öğrencilerle buluştu.

Ayrıca, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın da katıldığı bir diğer etkinlikte mangal partisi düzenlendi ve öğrencilere, akademisyenlere ve idari personele köfte ikramı yapıldı. Rektör Sarıbıyık, bu tür etkinliklerin birleştirici ve motive edici olduğuna dikkat çekti ve öğrencilerin taleplerini dinledi.

'İlçemi Tanıyorum' ve 'Kampüsümü Keşfediyorum' başlıklarıyla iki teknik gezi de öğretim görevlisi Ersin Berk'in koordinasyonunda gerçekleştirildi. Bu geziler sırasında öğrencilere mobil fotoğrafçılık eğitimi verildi.

Ferizli MYO Müdürü'nden Açıklama

Ferizli MYO Müdürü Doç. Dr. Aslan Çoban, bu yeni döneme güzel bir hoş geldin demek istediklerini belirtti ve planlanan etkinlikleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Çoban, öğrencilerin ve çalışanların motivasyonlarının yüksek olduğunu ve bu dönemin verimli geçeceğine inandığını dile getirdi. Ayrıca, yeni binaya geçişlerinin de yakın olduğunu ve nitelikli insanlar yetiştirmeye devam edeceklerini vurguladı. Etkinliklere destek veren Ferizli Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.