TAŞINMA SÜRECİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU!

Sevgili öğrencilerimiz hepinize merhaba. Bildiğiniz üzere bu hafta yeni binamıza taşınmayı amaçlamıştık. Ancak ne yazık ki bizden kaynaklanmayan bazı aksiliklerden dolayı bu süreci iki hafta kadar daha ertelemek zorundayız. Problemlerin ve aksaklıkların hiçbirinin üniversitemizden kaynaklanmadığını siz zaten tahmin ediyorsunuzdur ancak biz yine de netleştirelim: Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Ferizli Meslek Yüksekokulu daima öğrencilerinin iyiliğini düşünerek hareket eder ve gelecekte de bu şekilde devam etmeye kararlıdır. Bu yüzden sizden öncelikli ricamız eski binamızda bir süre devam edeceğimiz eğitim öğretiminize kesintisiz devam etmeniz. Sonrasında da en kısa süre içinde gerçekleştireceğimiz taşınma sürecinde aktif roller alarak bizlerin işlerini kolaylaştırmanız. Eski okulumuzdaki sınıflarımız şu an ders yapılacak duruma getirilmiştir ve eğitime uygun hale getirilmiştir. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz ki üniversite hepimizin.