Meslek Yüksekokulumuz Grafik Tasarımı Programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak Ferizli Gölken, Nalköy Barajı ve Sinanoğlu Ormanı'nı kapsayan bir fotoğraf teknik gezisi düzenlendi. ''İlçemi Fotoğraflıyorum'' temalı gezi, Öğretim Görevlisi Ersin Berk koordinasyonunda gerçekleştirilen gezide uygulamalı mobil fotoğraf eğitimi de verildi. Öğrencilerin çektikleri fotoğraflar Ferizli'nin kültür belleğine katkı sağlamak amacıyla sosyal medyada paylaşıldı. Öğrencilere belediye tesislerinde köfte ekmek ikram edilen yemeğe Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu da katıldı. Gezinin fotoğraf kurallarını öğrenmenin yanı sıra öğrencilerin okudukları ilçeye ve üniversiteye aidiyetlerini artırmak için düzenlendiğini belirten Öğretim Görevlisi Ersin Berk, geziye sağladıkları katkılar için Ferizli Belediyesi'ne ve ekibine teşekkür etti.