Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Öğrencileri “Moda Sektöründe Üniversite Sanayi İşbirliği ve Girişimcilik” etkinliğine katıldılar. Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇINAR tarafından düzenlenen, moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Berrin SARITTUNÇ’un gerçekleştirdiği etkinlikte, Moda Tasarımcısı ve Emelya Konf. Teks. Ltd. Şti. Kurucu Başkanı Yaşariye DOĞAN konuk edildi. Tasarımcı, eğitim hayatı, markasını oluşturma, iş deneyimleri, gerçekleştirdiği projeler ile sektördeki deneyimlerini paylaştı. Aynı zamanda Bursa Fashion Week kurucularından olan Yaşariye Doğan, yarışmaların moda kariyeri oluşturmadaki önemine değinerek, öğrencileri moda yarışmalarına katılmaları yönünde motive etti.