2020 - 2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İşyeri Eğitimi-İşyeri Uygulaması 5 Ekim 2020 Pazartesi – 22 Ocak 2021 Cuma >>Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Yarıyıl yada 3. Yarıyıl Genel Ortalaması (Dönem Sonu Ortalaması Değil) 1,80 ve Üzeri Olan 2. Sınıf Öğrencileri, Bölüm Başkanlarına İşyeri Uygulaması Yapacağı İşletmeyi Onaylatmak Şartıyla Yapabilecektir.

BÖLÜM BAŞKANINA SON BAŞVURU TARİHİ: 2 Ekim 2020 Cuma Saat:12:00

YAPILACAK İŞLEMLER;

1.Aşama: 3+1 İşyeri Uygulaması Kabul Formunu Okula Gelmeden ve Staj Yapacağınız İşyerine Gitmeden Önce Ekteki Dosyadan Temin Edebilirsiniz.

2.Aşama: İşyeri Uygulaması Süresi Boyunca Günlük Doldurulacak İşyeri Eğitimi - İşyeri Uygulaması Devam Çizelgesini Ekteki Dosyadan Temin Edebilirsiniz.

3.Aşama: 3+1 İşyeri Uygulaması Kabul Formundaki Kendinize Ait Olan ve İşyerine Ait Olan Kısımları Doldurulduktan ve İmzalandıktan Sonra Bölüm Başkanınıza Mail Atınız.

Moda Tasarımı Programı Öğrencileri: Dr.Öğr.Gör. Pınar ÇINAR - pcinar@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Grafik Tasarımı Öğrencileri: Öğr.Gör. Nadiye KINALI -nadiyekinali@subu.edu.tr mail atabilirsiniz.

İşletme Yönetimi ve Moda Yönetimi Öğrencileri: Dr.Öğr.Üyesi Pınar MEMİŞ SAĞIR  pinarm@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. N. Bilge ALAGÖZ- nalagoz@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencileri: Öğr.Gör. R. Seda YANIKOĞLU- rsyanikoglu@subu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

4.Aşama: İşyeri Uygulamasına Başlaması Kabul Edilen Öğrencilerin SABİS Mail Adresine (Öğrenci Mail) İşyeri Uygulaması Sigorta Giriş Belgesi Mail Olarak Gönderilecektir.

5.Aşama: 14-15-16 Eylül 2020 Tarihleri Arasında;

Kodu               Ders     Adı

ATA 401     ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ

TUR 401    TÜRK DİLİ

MYO 490   İŞYERİ EĞİTİMİ

MYO 491   İŞYERİ UYGULAMASI

MYO 492   STAJ

Derslerine Yazılma Yapınız.

NOT:

- Staj Süresi; Resmi Tatiller, Cumartesi ve Pazar Günleri Hariç 5 Ekim 2020 Pazartesi – 22 Ocak 2021 Cuma Tarihleri Arasıdır. (16 Hafta)

- İşyeri Uygulaması Sınav Tarihi ve Saati; 11 Ocak 2021 Pazartesi Günü https://femyo.subu.edu.tr/  Adresinde İlan Edilecektir.

- İşyeri Uygulaması Sonunda Hazırlanacak Sonuç Raporunun;

- Yazım Kılavuzunu aşağıdaki dosyadan temin edebilirsiniz.

İşyeri Uygulaması Sonunda Hazırlanacak Sonuç Raporunun İçeriğinin Hazırlanması Konusunda Bölüm Başkanınız İle İletişime Geçiniz