2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda azami süresi başlayan öğrenciler için başvuru ve sınav takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Ekte yer alan uygulama esasları ve diyagrama göre öğrenciler aşağıdaki iki yoldan şartlarına uyan seçenek ile başvurularını yapabilirler:

1. Daha önce alıp devam şartını sağlayarak başarısız oldukları (FF, GR, YZ) derslerden öğrencilik haklarından yararlanmaksızın iki EK SINAV hakkını kullanabilirler. Bunun için SABİS üzerinden başvuru yapılmalıdır.
  2. SABİS üzerinden EK SINAV hakkı için başvuru yapmayan ve başarısız ders sayısı 2-5 arasında olan öğrencilere otomatik olarak EK SÜRE SINAVLARINA girme hakkı verilecektir.

Eylem

Ek Sınav Başvuruları

SUBÜ SABİS ara yüzünde sol tarafta görünen menüden “Başvuru İşlemleri--> Azami Süre Ek Sınav Başvuru” seçeneği seçilerek yapılır.

22-23 Ocak 2020

Ek Sınav Program İlanı

İlgili Eğitim Birimlerinin web sayfalarında ilan edilir.

24 Ocak 2020

Ek Sınav-1

İlgili birimlerce belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

27 Ocak-02 Şubat 2020

Ek Sınav-2

İlgili birimlerce belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

03-09 Şubat 2020

İlişik Kesme İşlemleri

28 Şubat 2020

EK SINAVLARA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVLARA KATILMAK İÇİN HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDEMEYECEKLERDİR.