Kısmı Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Duyurusu

Meslek Yülsekokulumuzda İnsan Kaynağı olarak ( 1 ) Bir Kısmı Zamanlı Öğrenci Çalıştırılacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler formları doldurup 26 Ekim Cuma gününe kadar Öğrenci işleri Birimine teslim edebilirler.

Başvuru formlarını ekli dosyadan veya fotokopi odasından temin edebilirler.

Image removed.

SAÜ REKTÖRLÜĞÜ

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA

DUYURUSU

Yükseköğrenim Kurumlarında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine  İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde aşağıda detaylı bilgileri yer aldığı şekilde, haftada 15 saati geçmemek üzere ve bir saatlik çalışma ücreti; "Geçici İnsan Kaynağı" olarak çalışanlar için "6.20-TL" olmak üzere toplam  ( 1 )  öğrenci çalıştırılacaktır.

ÖĞRENCİNİN ÇALIŞTIRILACAĞI:

Eğitim-Öğretim Dönemi:2018 / 2019

Okul/Fak/Birim Adı:FERİZLİ MYO

Başvuru Yeri:Ferizli MYO Öğrenci işleri birimi

Son Başvuru Tarihi:26 EKİM CUMA

A-Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Genel (Ortak) Nitelikler

1Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2Kayıt dondurmamış olmak

3Disiplin cezası almamış olmak

4Azami öğrencilik süresini doldurmamış olmak

5Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak

6İşin niteliğine uygun bilgi ve beceriye sahip olmak (alınan sertifika ile veya komisyonca mülakat ile ölçülür).

7Tezsiz yüksek lisans öğrencileri, Yabancı Uyruklu veya Özel öğrenciler kısmi zamanlı olarak çalıştırılamaz.

B-Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Özel Nitelikler

1Ön lisans ve lisans öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,00" olması,

2Lisans üstü ve doktora öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,50" olması

3Birinci yarıyıl öğrencilerinde (YGS ve ALES) yüzdelik giriş puanlarına göre değerlendirme yapılır.

4Lisans üstü öğrencilerinin "Yabancı Dil" seviyesi ile ulusal ya da uluslararası yayın sayısı öncelikli tercih nedeni olarak değerlendirilir.

İşin Tanımı / NiteliğiÖğrencinin Çalışacağı Birim / Bölüm / Servis AdıÖğrencinin Okuduğu Program Adı Çalıştırılacak Öğrenci SayısıÇalışma GünleriÇalışma Saatleri

BAŞL.BİTİŞ

1)Doktora(   ) 1Pazartesi