ÖNCEKİ ÖĞRENMELERİN TANINMASINA İLİŞKİN MUAFİYET SINAVI DUYURUSU

Önceki Öğrenmelerin Tanınması sınavına başvuru, dilekçe ve ekleri ile elden bölüme yapılacaktır.

Başvuru Dilekçe Örneğini aşağıdaki ekli dosyadan indirebibirsiniz.

(Dilekçeyi doldurup imzalayıp femyo@subu.edu.tr adresine e - posta yolu ile yada şahsen müracaat ile okulumuz bölüm sekretrelğine başvurunuzu yapabilirsiniz. Sınava gelirken dilekçe aslını yanınızda getirip okula teslim ediniz.)

NOT: Başvuru yapabilmek için aşağıdaki şartlardan birini yerine getirmiş olmanız gerekmektedir.

1) ÖZEL İLGİ: İlgi duyulan alanda bir eğitim alındıysa, eğitimi veren kişi tarafından doldurularak imzalanmış referans mektubunun başvuru dilekçesi ile beraber bölüme elden sunulması gerekir. Referans mektubu formunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

2) SERTİFİKA: Eğer sertifika eğitimi alındıysa, başvuru dilekçesine ek olarak eğitim sonunda alınan sertifikanın başvuru sırasında bölüme elden sunulması gerekir.

3) PORTFOLYO: İşyeri deneyimleri sonucundaki öğrenmeler portfolyo hazırlanarak başvuru dilekçesine ek olarak elden bölüme verilir.

Konu ile ilgili senato esaslarına ulaşmak için tıklayınız ...

Başvuru Tarihleri : 2-3-4 Eylül 2019

Sınava gireceklerin ilanı: 06 Eylül 2019 Cuma