Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şebnem Noyat ve öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi hazırlandı. ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte temel hedef, yaşamın sürekliliği ve toplumsal yaşamın iyileştirilmesinin aşılanmasıydı. Gönüllü öğrencilerimizin aracılığıyla ortak evrensel değerlerin toplumlar tarafından paylaşımının sağlanması, iyi yaşam koşullarına sahip ve geleceğe umutla bakabilecek bireylerinin yetiştirilmesine katkıda bulunulması da amaçlanan projede öğrencilerimiz bazı faaliyetler gerçekleştirdi. Tekstil Teknolojileri programı ve Moda Tasarımı programı öğrencileri ile altmış adet çocuk atkı bere ve eldiven dikimi yapıldı. Grafik Tasarım programı ve İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencileri ile çocuk kitapları toplama kampanyası yapıldı. Tüm ürünler Van Başkale Böğrüpek İlkokulu ve Ortaokuluna ulaştırılarak öğrencilerin kışlık ihtiyaçlarını gidermeye ve bir okul kütüphanesi oluşturmaya aracılık etti. Katkıda bulunan tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.